Fonkelnieuwe Rebox Outlet produkten

Veel van onze Rebox artikelen staan/stonden ook te koop op de BOL.com website.
De ‘return policy’ is daar heel soepel, dus komt het nu eenmaal voor dat na aankoop een artikel makkelijk teruggestuurd wordt. Het kost de klant namelijk (meestal) toch niets.
Een retour product mankeert op zichzelf niets, maar omdat de seal is verbroken of omdat er een niet meer te verwijderen BOL.com retoursticker op zit (met bijvoorbeeld de onterechte aanduiding dat het artikel defect is), kunnen we het nu eenmaal alleen maar in de Rebox Outlet webshopafdeling plaatsen.

Alle produkten zijn bij terugkomst getest en werken perfect!

Redenen van retour zijn o.a. omdat de door de klant te gebruiken overige apparatuur óf niet compatible was, óf simpelweg mankementen vertoonde (kapotte LNB op de schotelantenne bijvoorbeeld), of omdat men te weinig computerervaring had om succesvol de software voor DVB-T2 USB sticks te installeren, of omdat er geen Netflix button op een universele TV afstandsbediening zat voor Samsung, LG, Philips en Sony TV’s, terwijl de produktfoto’s lieten zien dat zo’n button er nu eenmaal niet op zit.
Van die dingen …

Veel mensen nemen gelukkig eerst even contact met ons op zodat we ze kunnen helpen om het een en ander alsnog in gebruikt te kunnen nemen.

Maar niet álle retouren zijn dus te voorkomen.
Zoals gezegd, het is allemaal nieuw en werkt uitstekend, maar het product is geopend en de verpakking/giftbox ziet er dan vaak niet meer tip-top uit.

Dus dan plaatsen we het in onze – Rebox Outlet – afdeling van de webshop, met wat korting.

In sommige gevallen geldt er zelfs nog extra korting. Bijvoorbeeld 3 voor de prijs van 2 in het geval van universele afstandsbedieningen. Wil je van zoiets gebruik maken, stuur ons dan eerst graag even een bericht.

Naast universele RCU’s voor LED, OLED, LCD smart TV’s van de genoemde merken, biedt de Rebox Outlet o.a. onderdak aan satellietontvangers, DVB-T2 settop boxen, multiroom audiostreamers, USB DVB-T2 sticks voor Windows 10 laptops en PC’s, DVB-T2 antennes voor binnen of buiten.

Maar … op = op.
Dan is het gewoon simpelweg weer even wachten of er weer wat retour is gekomen bij het BOL.com warehouse, wat we dan periodiek weer naar Rebox/Haarlem laten komen, alwaar we dan eerst alles weer op een goede werking testen.