Rebox en BOL.com, al jaren een succes

Al vele jaren weet men onze Rebox webshop te vinden om online een twin tuner of single tuner satellietontvanger te bestellen bijvoorbeeld. Bestellingen geven wij dagelijks mee met onze vaste DHL pickup, en worden bezorgd in binnen- en buitenland.

Accessoires via de post

Accessoires zoals WiFi dongles en afstandsbedieningen verzenden we via PostNL, in een luchtkussenenvelop.
Vooral de universele TV afstandsbedieningen voor Sony, Philips, Samsung en LG, zijn razend populair. Ze zijn namelijk spotgoedkoop, en werken altijd. Op alle type (Plasma, LED, LCD, etc) TV’s. Je hoeft niets te programmeren, dus batterijen erin en klaar.

BOL.com en levering vanuit hun eigen magazijn

Veel van onze Rebox produkten zijn ook bij of via BOL.com te koop. Een aantal van deze artikelen ligt bovendien op voorraad in hun warehouse. Dit maakt het mogelijk om ze pas ’s avonds laat (tot 23.59) te bestellen, en ze toch al de volgende dag in huis te hebben. Niet alleen voor de Nederlandse consument, maar ook in België!
Ter illustratie hierbij een paar superleuke beoordelingen van blije Nederlandse en Belgische BOL.com klanten:

BOL.com reviews

Tikkie

Heb je niet persé tot ’s avonds laat nodig om een accessoire bestelling via BOL.com te doen, dan kan je ons ook gewoon tot een uur of 18.00 even bellen op 023-5310883. Dan sturen we je namelijk gewoon een Tikkie die je met een simpele klik op je smartphone kan betalen. Dan hebben we direct de betaalbevestiging binnen, en kunnen we je bestelling nog snel op de bus doen. Moet je natuurlijk wel de Tikkie app op jouw mobiel hebben 😉 Tikkie werkt via iDEAL, en dus met alle Nederlandse bankrekeningnummers.
Via onze webshop kan natuurlijk ook, waar je alle gangbare betaalopties hebt zoals bankoverboeking, iDEAL, Paypal en Creditcard.

Méér dan alleen Rebox artikelen op BOL.com

We hebben er namelijk ook, van een van onze onze partners, bijvoorbeeld diverse soorten Multiroom Audiostreamers. We hebben modellen die je aansluit op een stereoset, soundbar of powered speakers, maar ook modellen met een ingebouwde versterker die je dus rechtstreeks op een normale speaker-set aansluit.

Kortom, bij Rebox en BOL.com slaag je altijd voor A/V apparatuur en accessoires.